Kundereferencer   

Som virksomhed i en evigt foranderlig verden er der brug for en ny måde at tænke og navigere på. Der opstår hele tiden nye udfordringer, men også nye muligheder. At finde de helt rigtige løsninger for jer kræver et godt samarbejde og kendskab til hvad jeres succeskriterier er. Derfor er jeg altid taknemlig for at høre fra jer efter endt sag.   


Køb af en erhvervsejendom, udfærdigelse af lånedokumenter mm.
Juritas har hjulpet og bistået min familie og jeg i forskellige anliggender. Blandt andet i forbindelse med køb af en erhvervsejendom, udfærdigelse af lånedokumenter mm. Søren har min varmeste anbefaling, i det at han hurtigt og professionelt sætter sig ind i den pågældende sag. Professionel hjælp til fair priser.

Simon Ibsen
Entrepenør og Ejendomsinvestor


Bolighandel og udarbejdelse af Samejeoverenskomst 
Vi har i forbindelse med et huskøb i 2018 benyttet jurist Søren Seldrups ekspertise inden købet. Søren har derudover udarbejdet en samejeoverenskomst for os. Søren er meget omhyggelig og vidende indenfor sit fag og har et stort ønske om at formidle denne viden og tage hensyn til klientens personlige ønsker og behov. Vi kan derfor varmt anbefale andre at søge Sørens juridiske og menneskelige kvalifikationer.

Karen Margrethe Sachse 


Rettigheder til hjemmesiders domænenavne.
I forbindelse med en sag om rettigheder til hjemmesiders domænenavne, har vi gjort brug af Sørens ekspertise. Selvom sagen var mod et amerikansk firma, så sikrede Søren hurtigt vores ret til domænet. Hans tilgang til sagen og os som kunder, har givet os en følelse af tryghed og ro for at opgaven blev løst optimalt.

Ditte Winter-Rasmussen
Kommunikationskonsulent
Verdensarv Stevns, UNESCO World Heritage


Stor og uvurderlig hjælp 
Søren Seldrup ydede os stor og uvurderlig hjælp, i forbindelse med en beklagelig sag om underslæb begået mod Street Food Denmark. En hurtig og grundig optrævling af hændelses forløbet, med bistand til bl.a at få sikret alle vitale dele af virksomhedens infrastruktur mod yderlige skade, og efterfølgende juridisk vejledning, samt sigtelse af skadevolder, betød at sagen, der potentielt kunne have kostet virksomheden livet, blev afsluttet uden nævneværdige tab til følge.

Kan på det varmeste anbefale Søren Seldrup fra JURITAS til alle der søger juridisk bistand.

Christian Willesen
Ejer / Direktør
Street Food Denmark Karavanen

 

 

 

Vil du ringes op?

Giv os besked om hvornår du har til til at tale. Så ringer vi op til dig.

 

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig – ganske gratis og uforpligtende.