Kundereferencer   

Her er et udpluk af referencer fra de klienter jeg har rådgivet.   

Køb af erhvervsejendomme og udfærdigelse af lånedokumenter
“Søren Gang Seldrup har hjulpet og bistået min familie og jeg indenfor blandt andet køb af en erhvervsejendom og udfærdigelse af lånedokumenter i forbindelse med købet. Søren får min varmeste anbefaling. Han satte sig hurtigt ind i den pågældende sag, prisen var fair og han ydede professionel hjælp og rådgivning under hele sagen.   

Simon Ibsen
Entrepenør og Ejendomsinvestor

Juritas kunde


Bolighandel og udarbejdelse af Samejeoverenskoms
“Vi har benyttet Søren Seldrup juridiske ekspertise i forbindelse med et huskøb i 2018. Derudover har Søren udarbejdet en samejeroverenskomst for os. Vi kan varmt anbefale Søren. Han er omhyggelig og vidende indenfor sit fag og har et stort ønske om at formidle denne viden. Samtidig tager han hensyn til sine klienters personlige ønsker og behov, hvilket vi satte stor pris på”.    

Karen Margrethe Sachse 

Karen

Rettigheder til hjemmesiders domænenavne.
“Vi har gjort brug af Sørens ekspertise  i forbindelse med en sag om rettigheder om til en hjemmesides domænenavne. Selvom sagen var rettet mod et amerikansk firma, lykkedes det Søren at sikre os retten til domænenavnet. Hele hans tilgang til sagen og til os som kunder gav os en følelse af tryghed for at opgaven blev løst optimalt”.

Ditte Winter-Rasmussen
(Tidligere) Kommunikationskonsulent
Verdensarv Stevns, UNESCO World Heritage

Ditte2


Stor og uvurderlig hjælp 
“Søren Seldrup ydede en uvurderlig hjælp i forbindelse med en beklagelig sag om underslæb begået mod Street Food Denmark. Sagen kunne have kostet virksomheden livet, men på grund af Sørens juridisk bistand og hurtige og grundige optrævling af sagen, fik vi sikret alle de vitale dele af virksomhedens infrastruktur uden nævneværdige tab til følge. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Søren Gang Seldrup til alle, der søger juridisk bistand”.

Christian Willesen
Ejer / Direktør
Street Food Denmark Karavanen

Christian croped