Gennemgang af købsaftale

Gennemgang af købsaftale – fra 2.595,00 kr. inkl. moms. 

Når vi gennemgår en købsaftale, laver vi samtidig en gennemgang af alle handlens dokumenter.
I en typisk ejendomshandel ligger der gerne 20 – 35 dokumenter, som skal nærlæses for at sikre, at aftalen lever op til købers forventninger. Ved at behandle alle dokumenter med den største omhu sikre vi, at du ved hvad det er du køber, inden du skriver under.   

  • Gennemgang af købsaftale 
  • 25-30 inkludere dokumenter 
  • Husk! – Ejendomsmægleren må ikke yde køberrådgivning 
  • Husk! – at få indskrevet et Rådgiverforbehold i købsaftalen 

Når du har fundet din drømme bolig, og har forhandlet købsprisen på plads, er det almindeligvis ejendomsmægler der udarbejder købsaftalen. Ejendomsmægler varetager altid sælgers interesse og derfor er det en god idé, at få en juridisk gennemgang af købsaftalen, inden du skriver under. Hvis du ønsker at skrive under på købsaftalen, skal du huske at få indskrevet et Rådgiverforbehold i aftalen. Det giver dig mulighed for at træde tilbage fra købet, hvis der viser sig ubehagelige overraskelser.  

Det er vigtigt, at du ved præcis, hvad du skriver under på, og du bør derfor altid prioritere nærlæsning af købsaftalen højt. For at sikre at købsaftalen i lige så høj grad falder ud til din fordel som til sælgers fordel, kan en jurist gennemgå din købsaftale og potentielt lave ændringer, der ellers kunne have kostet dig dyrt. Læs mere om ejendomshandel…

Derfor skal du vælge Juritas   

  1. Du får rådgivning af en engageret og erfaren jurist  
  2. Altid en fast pris på opgaven 
  3. Rådgivning pr. e-mail , telefon, Skype eller Microsoft Teams  
underskrift

Sådan gør du  

1. Tag kontakt

Fortæl os om opgavens omfang og medsend gerne relevante dokumenter. Herefter tager vi en indledende samtale.

Beskriv opgaven

2. Modtag tilbud 

Når vi kender til alle detaljer i sagen, vil du modtaget et tilbud. Vi vil altid sørge for at give dig en fast pris på opgaven.

Tag kontakt

2. Afvent opgaveløsningen

Vi sørger altid for et trygt forløb, du vil derfor blive holdt orienteret under hele processen.

Opgave løst

4. Modtag resultatet  

Når opgaven er løst, vil du på et møde, modtage det materiale sagen vedrører. 

Seneste referencer  

Rettighed til domænenavn


I forbindelse med en sag om rettigheder til vores hjemmesides domænenavn, har vi gjort brug af Sørens ekspertise.

Selvom sagen var mod et amerikansk firma, så sikrede Søren vores ret til domænet. Hans tilgang til sagen og os som kunder, har givet os en følelse af tryghed og ro for at opgaven blev løst optimalt.

D.R
Verdensarv Stevns
UNESCO World Heritage
www.stevnsklint.com 

Stor og uvurderlig hjælp


Søren Seldrup ydede os stor og uvurderlig hjælp, i forbindelse med en beklagelig sag om underslæb begået mod Street Food Denmark. 

En hurtig og grundig optrævling af hændelses forløbet, med bistand til bl.a at få sikret alle vitale dele af virksomhedens infrastruktur mod yderlige skade, og efterfølgende juridisk vejledning, samt sigtelse af skadevolder, betød at sagen, der potentielt kunne have kostet virksomheden livet, blev afsluttet uden nævneværdige tab til følge.

Kan på det varmeste anbefale Søren Seldrup til alle der søger juridisk bistand.

Med venlig hilsen / Kind regards 
C.W

Køb af fast ejendom


Vi har benyttede i forbindelse med huskøb i 2019 Søren Seldrups ekspertise til berigtigelse af handlen. Søren har derudover udarbejdet en samejeoverenskomst for os.

Søren er meget omhyggelig og vidende indenfor sit fag og har et stort ønske om at formidle denne viden og tage hensyn til klientens personlige ønsker og behov. Vi kan derfor varmt anbefale andre at søge Sørens juridiske og menneskelige kvalifikationer.


Med venlig hilsen
K.M.S


Råhovedvej 24 | 4672 Klippinge | CVR-nr. 39 95 21 22

© 2018 – 2021 Juritas IVS